Niet de situatie veroorzaakt stress maar de manier waarop je over de situatie denkt

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Naar de site van Israel en de BijbelOnze gemeente ondersteunt The Idependent Judeo-Christian Fellowship "El Gibor" (Sterke God, zie Jesaja 9 vers 5) in Kiev, Oekraine.
Deze Messiaanse gemeente bestaat uit Joodse gelovigen die de Here Jezus als hun Verlosser en Zaligmaker hebben aanvaard. Zij komen uit Kiev en omgeving.

De economische situatie is dermate slecht dat men zelf niet volledig in eigen onderhoud kan voorzien. Daarnaast is huur van een samenkomstruimte ook bijna niet op te brengen.

Onder de naam 'Help Kiev de winter door' wordt er jaarlijks in november een inzameling gehouden voor geldelijke ondersteuning, zodat onze broeders en zusters in Kiev voedsel kunnen kopen. Deze actie wordt gecoordineerd door de werkgroep 'Handreiking' van Stichting Israel en de Bijbel.

Ook onze gemeente neem jaarlijks deel aan deze actie.

Deel deze pagina via

Darwin

Darwin: een aanhanger van Johannes van Helmond?Johannes van Helmond leefde rond begin 1600 en schreef een recept voor het maken van muizen: als je oude lappen en graan in een vat stopt en wegzet op een zolder of in een schuur, dan zullen na verloop van tijd vanzelf muizen ontstaan. Het was een wetenschappelijk experiment en herhaalbaar met telkens hetzelfde resultaat. Ook vandaag de dag kan je hetzelfde experiment herhalen met nog steeds dezelfde resultaten.  Het was Louis Pasteur die drie eeuwen later, aan het einde van de 19e eeuw, aantoonde dat het spontaan ontstaan van muizen (en leven), onzin was... totdat de evolutietheorie de kop op stak, met haar bewering dat in een ver verleden spontaan leven ontstaan is uit een levensloze massa... Ik denk dat Darwin een aanhanger was van Johannes van Helmond ... ;) (overgenomen uit Bijbelvast onderwijs)                       

Even een vraag

Fake nieuws:

Volg ons via twitter @egkaleo

Agenda

  • 26 11 2017
    samenkomst met Hoite Slagter 10:00 tot 11:30

Recente preken

Loading Player...

Vers van de dag

Psalmen 144:3-3
O HEERE! wat is de mens, dat Gij hem kent, het kind des mensen, dat Gij het acht?